File de pangasius in crusta crocanta

de Angelina_Elena in Pangasius, 8 Sep 2013 | 6722 vizualizari

COMENTARII (25)

Bunica 1

08.09.2013, 16:03

Peste am mancat la pranz,dar mai iau si de la tine o bucatica!

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 16:04

Buni

laura_n 1

08.09.2013, 16:08

prima data cand am gatit pangasius,am zis ca mor. era groaznic de sarat. asta pt ca nu am asteptat sa il dezghet, si am mai pus si eu sare la gatit. de atunci, m-am invatat minte si acum, il apreciez, este foarte gustos

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 16:10

Laura, eu am uitat sa il sarez! Dupa ce am terminat mi-am adus aminte si am presarat putina sare deasupra!

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 16:12

Am patit si eu odata cu niste ghebe puse la borcan, nu am avut rabdare sa se las la desarat...am facut o salata si dupa ce am gustat direct in cosul de gunoi a ajuns!

Geanina87 1

08.09.2013, 16:21

foarte bun

alilianaa 1

08.09.2013, 16:21

tare bun..

MotanLaOale 1

08.09.2013, 16:30

simona72 1

08.09.2013, 16:45

super bun,exact asta fac si eu acum

CookieMonster 1

08.09.2013, 17:06

Si eu tot asa fac, foarte bun! PS Bine ca nu ai mai rupt carti, ai folosit un ziar

Corinuta 1

08.09.2013, 17:29

Foarte bun si cu sos!

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Geanina

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Liliana

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Vladimir

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Simona

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Andreea

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 18:12

Corina

Bya Ralu 1

08.09.2013, 20:12

bun tare

Rocsi 1

08.09.2013, 20:24

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 20:33

Bya

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 20:33

Rocsi

Gabrielle_Gabi 1

08.09.2013, 23:38

Chiar imi era pofta de niste peste dar nu stiam de care si cum sa-l pregatesc ! Multumesc de idee

Angelina_Elena 1

09.09.2013, 13:23

Gabi, sper sa iti placa!

xana 1

09.09.2013, 23:07

Delicios!

Angelina_Elena 1

09.09.2013, 23:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Merlucius in crusta si turtite de malai