File de pangasius in staniol

de ella 87 in Pangasius, 10 Feb 2011 | 10837 vizualizari

COMENTARII (13)

DIANA B 1

10.02.2011, 15:31

Tu mai papi PANGASIUS ??? si l-ai mai facut si-n staniol .... atentie , mare atentie

Ligia Bxl 1

10.02.2011, 15:43

care e traba cu pangasius nu e bun?vreau sa aflu si eu noutati cu staniolul da am auzit si eu ca e tare toxic,daunator,cancerigen dar vorba unei femei cand ma plangeam ca ma doare si pe mine ceva in loc sa ma consoleze ea zicea mereu ,,eee tot o data murim nu de doua ori ,,

kamy 1

10.02.2011, 15:54

am citit si eu pe net ca-i din nu stiu ce rau care e plin de reziduri toxice dar dupa mine e cel mai gustos peste numai ca eu il mai fac in "tipla"hartie de copt

Ligia Bxl 1

10.02.2011, 15:56

poate asta nu-i din raul ala

DIANA B 1

10.02.2011, 15:58

Chiar da ... creste intr-un rau in care se varsa toate reziduurile si dejectiile Taiwanului ... acum , cum credeti si voi , cand a aparut si-am mancat si eu , am crezut ca-i din soia , ca nici de asta nu

LUK 1

10.02.2011, 16:03

Nu stiu cat o fi de infestat sau nu..dar mie nu mi place deloc gustul...am mancat la inceput de curioasa si fiindca nu are oase..dar n-am mai mancat de vreo 3 ani..si nici nu o sa mi cumpar curand..oricum putem facealt tip de peste dupa reteta ta..arata foarte bine..eu am facut somon si e foarte bun

Ligia Bxl 1

10.02.2011, 16:13

am facut si eu dar congelat nu avea nici un gust,ziceai ca sunt bureti asa e putem folosi reteta cu un alt peste

elena1988 1

10.02.2011, 16:45

mamaieelena 1

10.02.2011, 16:51

delicios

ella 87 1

10.02.2011, 19:40

sa stiti ca am auzit si eu nu am mai luat, incercam s ne ferim ...

cismaru_nicoleta 1

10.02.2011, 21:40

Dar oare pot face pastrav din reteta ta( e singurul peste care-mi place).. ..
Faza cu staniolul o stiam dar nu ma pot obisnui sa renunt la ea.. ...Sotul zicei asa din neam fumam ca turcii

MotanLaOale 1

11.02.2011, 09:03

Dana_Retetegg 1

12.02.2011, 23:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File pangasius cu cartofi