Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Ca tot suntem amatori de peste ,m-am gandit sa va prezint ultima reteta de peste gatita de mine,care e si buna de consumat fiind in post.In general prefer pastravul,dar sotul negasind pastrav la supermarket,a ales pangasius,a iesit nesperat de bun.
Incepem prin a curata pestele de grasime,il spalam cu apa rece,apoi il punem pe un servet de hartie si absoarbem apa din el.Pregatim o folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei,ungem si pestele cu ulei si il punem pe folie.Il condimentam cu boia,rozmarin,cimbru,sare si piper,punem cate o felie de lamaie pe fiecare file,apoi stoarcem putina zeama de lamaie si adaugam bucatile de usturoi taiate in doua.Inchidem folia si dam la cuptor pt aprox 25 min la foc potrivit.Se serveste cu ce garnitura poftiti.Noi l-am servit cu garnitura de cartofi natur,salata de varza si sos de usturoi.
1
Dupa cum se observa in imagini ,eu am taiat fileurile in doua ,punand intr-o folie trei bucatele.Puteti sa le puneti si intregi.
2
Pestele se ia cu o paleta,cu grija pentru ca se rupe destul de usor.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult