File de pangasius la cuptor

de Bia27 in Pangasius, 20 Mar 2013 | 14048 vizualizari

 

Ca tot suntem amatori de peste ,m-am gandit sa va prezint ultima reteta de peste gatita de mine,care e si buna de consumat fiind in post.In general prefer pastravul,dar sotul negasind pastrav la supermarket,a ales pangasius,a iesit nesperat de bun.

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de pangasius
  • 4 bucatele de usturoi
  • 1 lamaie
  • boia
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la cuptor:

Incepem prin a curata pestele de grasime,il spalam cu apa rece,apoi il punem pe un servet de hartie si absoarbem apa din el.Pregatim o folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei,ungem si pestele cu ulei si il punem pe folie.Il condimentam cu boia,rozmarin,cimbru,sare si piper,punem cate o felie de lamaie pe fiecare file,apoi stoarcem putina zeama de lamaie si adaugam bucatile de usturoi taiate in doua.Inchidem folia si dam la cuptor pt aprox 25 min la foc potrivit.Se serveste cu ce garnitura poftiti.Noi l-am servit cu garnitura de cartofi natur,salata de varza si sos de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Dupa cum se observa in imagini ,eu am taiat fileurile in doua ,punand intr-o folie trei bucatele.Puteti sa le puneti si intregi.

2

Pestele se ia cu o paleta,cu grija pentru ca se rupe destul de usor.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - File de pangasius la cuptor 212426
retete culinare - File de pangasius la cuptor 212427
retete culinare - File de pangasius la cuptor 212428
retete culinare - File de pangasius la cuptor 212430
retete culinare - File de pangasius la cuptor 212431

COMENTARII (10)

Geanina87 1

14.12.2013, 08:43

La multi ani!!!

reisnaor_2006 1

19.11.2014, 07:53

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 09:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21