File de peste la cuptor

de _Alina_ in Peste, 26 Oct 2012 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g file de peste
  • 1 lg smantana
  • 1 lgt mustar boabe
  • 1 lgt ierburi de Provence
  • 1 lgt oregano
  • sare
  • 3 lg faina integrala de ovaz
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste la cuptor:

Spalam pestele si il uscam cu un prosop de hartie. Portionam fileul in bucati de 5 x 10 cm. Punem pestele intr-un vas si turnam restul ingredientelor peste el. Amestecam bine.

Tavalim pestele prin faina de ovaz, il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit in prealabil la 200 °C timp de 40-50 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - File de peste la cuptor 184528
retete culinare - File de peste la cuptor 184529
retete culinare - File de peste la cuptor 184530

COMENTARII (14)

Corinuta 1

26.10.2012, 16:51

Place pestele

MonaMimi 1

26.10.2012, 19:49

andreea_angelo 1

10.11.2012, 16:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S