File de porc cu ciuperci

de Valer in Porc, 11 Iul 2010 | 5764 vizualizari

COMENTARII (23)

Sidy 1

11.07.2010, 17:18

Sa nu spuneti ca nu va place....ca eu le-am facut El doar le-a degustat !!!

gaby_duceag 1

11.07.2010, 17:34

Valer, bun venit. @Sidi, ce-i aici? colaborare?)))

gaby_duceag 1

11.07.2010, 17:35

ce ma distreaza incadrarea: "Postat de Valer in Porc"

Sidy 1

11.07.2010, 17:37

Vai ce ti-e si cu limba asta romana !!!
Gaby asta-i convietuire....mai bine de 30 de ani !

gaby_duceag 1

11.07.2010, 17:41

hihi, bravooooo, primul sotz pe site???? tre' sa ne facem cuminti, c-acus vor s-ai nostri))))))

nadina73 1

11.07.2010, 17:48

ce ochi de soacra ai gabybun venit valer si 5 furcu

Rocsi 1

11.07.2010, 17:52

mie imi place sa stii

silvi0ara 1

11.07.2010, 17:55

Ce bunatate.Bun venit Valer.
Daca Sidy te-a supraveghat,sigur este tare bun.

silvi0ara 1

11.07.2010, 17:55

Gabi,esti de milioane.

anisoara 1

11.07.2010, 17:56

Gaby Eu pun o nota suprema , pentru o asa prezentare, am venit repede sa vad, cand mi s-au facut ochii rotunzi Sidy, Valer

anisoara 1

11.07.2010, 17:58

Gabi,esti de milioane. euro sau lei ?????

gaby_duceag 1

11.07.2010, 18:00

milioane, de fulgi de zapada)) http://www.youtube.com/watch?v=IyjIVc8DRO0

anisoara 1

11.07.2010, 18:10

Wow , Gaby sa traesti !!! zapada- milioane de fulgi- culoarea curateniei, limpezirii, prosperitatii...
cu tine descopar , multe cantece frumoase

vero_closca 1

11.07.2010, 22:27

o bunatate! nu am cuvinte! 5 furcu...

ana 1

12.07.2010, 08:11

Ce prezentare faina

lia maria 1

12.07.2010, 09:27

Bun vanit Valer ! Sidy si tie... pentru colaborare ati reusit o prezentare pe cinste

lira 1

12.07.2010, 09:30

Prezentare de revista. Felicitari!

janet 1

12.07.2010, 15:19

La fel .....ce-mi place prezentareaaa......

Sidy 1

12.07.2010, 18:28

Vedeti ce a iesit dupa o colaborare de peste 30 de ani ?
Va doresc si voua, din tot sufletul sa depasiti cu mult aceasta varsta si sa dati dovada de multa...chibzuinta !
Promit sa mai facem mancare impreuna....

Miha 1

12.07.2010, 18:59

Felicitari!

epurasha2bb 1

12.07.2010, 20:50

super

ela 1

12.07.2010, 21:03

Cris2711 1

03.03.2011, 20:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc si cartofi taranesti