File de rechin la cuptor

de violette in Peste, 4 Feb 2010 | 16741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . file de rechin
  •  2 catei de usturoi
  • 1/2 greapfruit
  • putin vin
  • o lamaie verde, sare, piper, ghimbir macinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de rechin la cuptor:

Fileul de rechin se codimenteaza cu sare, piper si ghimbir se adauga sucul de la o jumatate de lamaie si se lasa la macerat aprox.20 min.

Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei si se caleste usturoiul taiat rondele, se adauda fileurile de rechin si se lasa putin sa se rumeneasca pe ambele parti. Se scot din tigaie, se aseaza intr-o tava, se adauga cateva felii de greapfruit, vinul si se da la cuptor pt. inca 10-15 min.

Se serveste cu garnitura de cartofi nature.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de rechin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:23

De care vin si in ce cantitate?
Merci

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:24

Inca ceva va rog, pot gati dupa aceiasi reteta si rondele de rechin?

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:07

ce bine ca mananci u rechinul si nu invers .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crapcean la gratar special pentru Bunica