File de salau cu paste Barilla.

de dicarmencitta1957 in Salau, 20 Apr 2010 | 9955 vizualizari

 

By dicarmencitta1957
Un peste pe cinste,o bunatate,oricum l-ai gati.Eu care sunt fan peste,ce sa mai zic?

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati mari de file de salau.
  • 50 gr unt.
  • 1 cutie barilla(Mezze Penne Tricolore).
  • 1 borcan sos grecesc Uncle Ben's.
  • Sare,piper roz proaspat macinat,boia de ardei dulce,un praf de tarhon uscat,un praf de rozmarin si patrunjel verde din dotare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau cu paste Barilla.:

Spalam fileul de salau si apoi il vom pune pe servetele absorbante sa se scurga de surplusul de apa.Pregatim o tigaie de teflon cu 50 gr de unt,in care vom praji fileul.Fileul se prajeste in unt cate 2 minute pe fiecare parte.Dupa ce l-am prajit il vom pune pe servetele absorbante ca sa se scurga bine surplusul de unt.

Separat punem o craticioara cu apa la fiert pentru a fierbe pastele barilla,in care am adaugat si un cubulet de unt.

Fileul de salau l-am asezonat cu condimente:sare,piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon si un praf de rozmarin.

Garnitura la acest fileu de salau, am avut penne de la barilla,peste care fiecare a pus si sos grecesc special pentru peste,un sos cu legume.Aceasta reteta am luat-o de pe '''Euforia tv''',dar am mai adaugat la ea si garnitura de penne.Pe deasupra am pus si patrunjel verde din ghiveciul meu personal.Am luat seminte de la Carrefour,mi-am plantat in ghivece si am verdeturi de toate felurile.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau cu paste Barilla." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

22.04.2010, 01:45

ce-am gasit aici mai bine merg sa ma culc ca ma ia foameasuper

dicarmencitta1957 1

22.04.2010, 12:24

Va multumesc dragele mele,va poftesc la un file de peste,cand aveti timp liber,Va pup.

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
File de salau pane cu sos de capere