File de somon cu sos de ciuperci

de meosiris in Somon, 1 Aug 2009 | 4280 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de somon
  • 250g ciuperci (din conserva sau proaspete)
  • 100ml vin alb
  • 200g smantana
  • 100g unt
  • piper
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de somon cu sos de ciuperci:

-Presaram sare pe fileurile de somon si taiem ciupercile felii.

-Topim untul in tigaie, apoi asezam fileurile si ciupercile, presaram piper, turnam vinul si lasam acoperit la foc mic 20 de minute.

-Dupa 10 minute intoarcem fileurile pe cealalta parte.

-Dupa cele 20 de minute turnam smantana si mai lasam inca 10 minute.Este extraordinar de bun!

 

COMENTARII (4)

Swanheart 1

17.11.2009, 08:15

Da, arata foarte urat, si cred ca nici nu e bun! Meosiris,felicitari! Mi-ai facut o pofta... Ma multumesc insa sa rontai pe covrigul meu cu susan...

Swanheart 1

19.11.2009, 15:02

A, o intrebare - azi fac aceasta reteta, si nu inteleg un lucru: in poza, pestele nu pare a fi acoperit in intregime de sos. E cumva prajit, si sosul e pus deasupra, fiind gatit separat? Arata demential, si vreau sa imi iasa la fel...

meosiris 1

06.10.2010, 11:47

Nu e gatit separat. Dupa ce l-am intors in tigaie pe partea cealalta, nu l-am mai stropit cu sos si deaceea a ramas asa. Iar cand l-am pus in farfurie, nu l-am stropit peste tot cu sos. Sper ca ti-am fost de ajutor si imi pare rau ca am raspuns cu intarziere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!