File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline

de horia in Vita, 3 Sep 2011 | 7041 vizualizari

 

BINE V-AM REGASIT!
Va prezint un fel de mancare sanatos,usor de preparat,ieftin si la indemana oricui.

Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g file de vitel (carne tanara)
  • condimente ptr. carne la gratar
  • sare
  • piper
  • 200g masline
  • 600g ciuperci de padure
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline:

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min.

Ciupercile se curata de impuritati,se spala prin mai multe ape,se scurg si se pun la fiert cu putina sare 20min.,dupa care se scot,se scurg bine si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.Se condimenteaza cu delicat,se adauga cateii de usturoi taiati fin,se adauga si putina apa in care au fiert ciupercile si se amesteca continuu 10 min la 150 grade.Cand apa a secat,se aseaza pe o farfurie si se servesc impreuna cu carnea de vita,adaugand cateva masline.

VA DORESC POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papoutsakis