Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii

de sandytza in Pui, 9 Iun 2009 | 8274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui facut filete
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper,
  • pesmet
  • 100 ml smantana
  • 100 ml pasta de rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii:

Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.

Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.

Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu prune si vin