Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac

de nico15 in Pastrav, 25 Oct 2012 | 1741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pastrav somonat
  • 70 g de mazare
  • 70 g de piure de sfecla
  • unt / ulei
  • 1 pastarnac
  • ½ ceapa
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileu de pastrav somonat cu garnitura de sfecla, mazare si chipsuri de pastarnac:

Pestele se fileteaza se spala si se va sterge cu prosoape absorbante, va trebui sa crestam pe spatele pestelui si sa punem un amestec de sare si condimente. Dupa aceea il vom praji in ulei si unt.

Punem mazarea la fiert in apa cu sare, sfecla a fost in prealabil, coapta la cuptor, dupa care s-a curatat si s-a blendat, s-a potrivit cu sare si am adaugat putin ulei, dupa care am lasat-o in asteptare.

Taiem ceapa si usturoiul fin si le vom sota, cand acestea am culoare aurie, adaugam mazarea, lasam cateva minute dupa care adaugam piureul de sfecla si herb au provence(ierburi aromate, dupa care luam de pe foc. Dupa ce am curatat pastarnacul il punem la fiert, dupa ce este fiert se scoate si se lasa sa se raceasca dupa care se vor taia chipsuri si se vor trage in unt la tigaie.

Se scot se aseaza pe servetele absorbante sa se indeparteze surplusul de grasime si vom trece la aranjarea preparatului nostru. Putem sa servim pestele cu ce sos dorim noi: lamaie, usturoi, un sos rosu dulceag/picant. Decoram cu o frunza de busuioc.

Pofta Buna

 

COMENTARII (9)

marcela1979

marcela1979 1

26.10.2012, 08:11

o mare arta

MotanLaOale

MotanLaOale 1

26.10.2012, 11:44

nico15

nico15 1

26.10.2012, 13:53

vA MULTUMESC TUTUROR.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!