Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor

de Rocsi in Porc, 3 Aug 2011 | 4782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor:

Fileurile  de muschi le spalam si le tamponam cu niste servete de bucatarie.

luam o tava si punem in ea hartie de copt.

asezam fileurile in tava.

acestea le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.

curatam usturoiul ,il tocam si il punem pe carne.

turnam si sucul de rosii,uniform.

deasupra punem foile de dafin rupte bucatele ,si felioare de unt.

dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita circa 40 de minute.

daca scade sucul de rosii si mai e nevoie de zeama,picurati putina apa .

mararul il spalam bine ,ii indepartam cozile si il tocam.

dupa ce am tinut fileurile 40 de minute in cuptor,scoatem tava si presaram mararul ,si mai dam circa 10min  la cuptor.

apoi le scoatem,asezam pe o farfurioara si servim.

merge de minune cu un pahar de vin rosu,pentru cei care consuma si le place!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi de porc cu unt si marar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

05.08.2011, 10:46

da de unde corina am in congelator ,asa ca iti pot prepara
- joly

DIANA B 1

05.08.2011, 11:08

,
cu pozele tale m-am pus pe-un salivaaat ................ vinul il las Diacontei

Rocsi 1

05.08.2011, 18:23

hai nu saliva ca iti fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!