Fileuri de muschi italienesti

de Rocsi in Porc, 6 Iul 2011 | 5865 vizualizari

 

Am vazut o data reteta pe euforia si cum aveam niste fileuri de muschi am zis sa pun reteta in practica.Eu in plus i-am facut un sos alb,iar busuiocul l-am inlocuit cu patrunjel verde(ce sa fac daca nu ma impact cu busuiocul)!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 fileuri de muschi de porc
  • 2 linguri ulei de masline(merge si de floarea sorelui foarte bine)
  • sare
  • piper
  • un praf de boia de ardei iute
  • 2 catei usturoi
  • 1 rosie
  • busuioc(eu am inlocuit cu patrunjel verde)
  • pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura si jumatate faina alba
  • jumatate cana d elapte
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi italienesti:

Fileurile le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie.



Intr-un castronel amestecam uleiul de masline cu putina sare,piper si boia de ardei iute.



Amestecam bine,iar cu acest sosulet ungem fileurile pe ambele parti.



Luam o tava ,asezam niste hartie de copt in ea si punem fileurile unul langa altul.



Curatam usturoiul,il pisam si il distribuim peste carnita.



Rosia o spalam,ii curatam pielita , o taiem cubulete si o punem deasupra.



Adaugam si o canita de apa,acoperim tava cu staniol,pe care il gaurim din loc in loc.



Dam tava in cuptorul incins ,la o temperature potrivita cam 30 minute.



Apoi luam staniolul si mai lasam vreo 10 minute sa prinda o culoare mai aurie.



Sosul:



Intr-un ceaunel (sau o cratica mai groasa) punem untul la topit.



Adaugam faina si o amestecam energic.



Adaugam laptele si invatim continuu cu un tel pana ce faina se dizolva,si nu raman cocoloase.



Cand incepe sa fiarba condimentam cu sare si piper.



Lasam sa dea cateva clocote,timp in care invatim destul de des in sos,pana ce acesta devine destul de grosut.



Cand e gata inchidem focul,adaugam smantana si o incorporam bine cu telul.



Asezam pe o farfurie 2,3 fileuri,punem niste sos alb,apoi presaram busuioc(in cazul meu patrunjel).



Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi italienesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rocsi 1

08.07.2011, 22:14

medi

MyCookingLife 1

28.07.2011, 21:50

Daca judec dupa aspect, probabil este foarte gustos acest preparat!

Rocsi 1

28.07.2011, 21:53

mycooking

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de purcel la cuptor