Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

de Bucataras in Salau, 20 Mai 2019 | 4546 vizualizari

 

Trebuie sa ma crezi pe cuvant ca acest snack o sa dea dependenta. E super usor de facut si o sa ajungi sa-l indragesti la fel de mult ca mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 file mare de peste (salau)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 100 g de faina
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • 1 lamaie
  • 100 g parmezan ras
  • covrigei sarati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan:

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie.

Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci pudra, lasa-i putin mai mari.

Pune amestecul pe o farfurie. Amesteca apoi faina cu boia si trece prima data bucatile de peste prin ele.

Trece-le apoi prin ou batut si prin amestecul de covrigei si parmezan.

Incinge uleiul intr-o tigaie si cand este gata de prajit, pune batonetele de peste inauntru.

Prajeste-le pe ambele parti pana capata o nuanta aurie. Scoate-le pe o farfurie cu servetele, pentru a absorbi uleiul in exces.

Serveste-le alaturi de cartofi prajiti sau chipsuri, langa un sos tartar, alioli sau chiar si un sos sweet chilli. 

Poti oricand sa-mi urmezi exemplul si sa ii servesti cu o dulceata de ardei iuti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau Bonne Femme