Floare cu ciuperci si cascaval afumat

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2014 | 3426 vizualizari

 

Super rapid si gustos, un aperitiv delicios!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj
  • 100 gr cascaval afumat Delaco suplu
  • 3 ciuperci champignion mari
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • fulgi de ardei iute
  • un ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floare cu ciuperci si cascaval afumat:

Aluatul de foietaj dezghetat se intinde usor cu sucitorul si se presara cu cascaval Delaco afumat, din cel suplu. Ciupercile taiate si curatate se taie felii si se soteaza in ulei de masline alaturi de usturoiul verde taiat rondele fine. Se presara cu sare, piper si fulgi de ardei iute. Cand s-au inmuiat ciupercile se opreste focul si se rastoarna amestecul peste foaia de aluat si cascaval afumat. Se ruleaza cu grija si se cresteaza din loc in loc, cam la 1 cm distanta. Se muta cu grija aluatul in tava de copt tapetata cu hartie de copt si se aseaza intr-un cerc, despartind usor aluatul acolo unde l-am crestat, pana se obtine o floare. Se unge tarta cu oul batut si se mai rade putin cascaval deasupra.

Se coace in cuptorul incins la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314235
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314236
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314237
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314238
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314239
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314240
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314241
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314242
retete culinare - Floare cu ciuperci si cascaval afumat 314243

COMENTARII (22)

Rocsi 1

28.04.2014, 20:44

Imi cam placeeee

Rux 1

28.04.2014, 22:16

Simplu si gustos!

Lavinia 1

29.04.2014, 09:50

bunaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L