Flori de dovlecei pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2014 | 3930 vizualizari

 

Nu mi-am imaginat cat de bune sunt aceste flori pane,dar cu conditia sa fie servite imediat; de aceea se merita sa rupeti din gradina daca aveti,4-5flori ,sa va faceti pofta.

 

INGREDIENTE

  • 10 flori de dovlecel
  • 300 g mozzarella
  • 10 fileuri de anchois
  • 2 oua
  • 1 ceasca cu faina
  • sare
  • piper
  • apa minerala
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecei pane:

Florile se tin cateva minute in apa rece pentru a iesi gazele care se ascund. Se rupe cu grija pistilul din flori si se lasa deoparte. Mozzarella se taie felii, peste fiecare se pune cate un fileu de peste apoi se introduc in floare. Se rasucesc putin capetele sa nu se desfaca la prajit, se trec prin amestecul de ou batut cu sare, piper, faina si apa minerala daca trebuie (un aluat de clatite putin mai gros) si se prajesc in baie de ulei. Dupa ce s-au rumenit se scot pe prosop de hartie si se servesc imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ianculubita 1

15.08.2014, 10:08

Multumesc frumos!!

Ligia Bxl 1

22.10.2014, 14:45

nu am gustat niciodata si tare as vrea sa vad ce gust au

mihaelar63 1

24.11.2014, 01:26

Tenante florile de dovlecel Imi place combinatia ce ai folosit . De doi ani am si eu in plan , poate la anu....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zucchini si flori de zucchini pane