Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1. Mai intai pregateste florile. Cu un cutit mic si ascutit fa usor o taietura in lungul florii. Taie usor pistilul (vezi poza)
2. Ia o bucatica de branza si infasoara in jurul ei un fileu de ansoa. Umple cu ele floarea de dovlecel si rasuceste-o usor ca sa inchizi taietura.
3. Pune uleiul la incalzit. Cand e fierbinte, pregateste pane-ul
4. Amesteca oul cu apa. Toarna toata faina si amesteca usor cu o furculita. Nu-i nimic daca raman cocoloase.
5. De aici trebuie sa te misti repede, ca sa nu se arda mancarea. Tinand floarea de codita, invarteste-o in amestec, astfel incat sa fie acoperita pe toate partile. Imediat pune-o la prajit in uleiul fierbinte.
6. Repeta rapid cu alte flori, cate iti intra in tigaie.
7. Cand s-au aurit pe o parte, intoarce-le.
8. Cand sunt gata pune-le la scurs pe hartie absorbanta.
9. Se mananca imediat ce sunt toate gata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult