Floricele cu ficat si cabanos

de cec in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 7130 vizualizari

 

De efect
Reteta e preluata de pe blogul Lissei (multam de reteta)

 

INGREDIENTE

  • -500 g ficat de pui ,
  • o ceapa mare,
  • un morcov si 1/2 ardei ,
  • -3 fire cabanos,
  • -aluat foietaj ,am folosit Linco.
  • -morcov
  • -cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu ficat si cabanos:

Ficatul spalat si curatat se pune la fiert...in 30 minute a fost gata .
Ceapa taiata se caleste in foarte putin ulei .
Morcovul este optional ,eu am avut fiert din supa .
Se dau prin masina de tocat sau se toaca la robot ,pasta se condimenteaza dupa gust si apoi se pune si ardeiul taiat cubulete mic

Din aluatul foietaj am decupat floricele ,cu forma de floare pentru biscuiti ... cu una mai mica mijlocul celei care va fi pusa deasupra..In mijlocul fiecareia am pus pasta de ficat .Din cabanos am taiat bucatele cam de 2 cm ,nu am masurat dar cam asa ....am crestat varful fiecarei bucatele ..atunci cand e la temperatura mare ,sau se prajeste ,cabanosul crestat se deschide ca o floare.Am pus cate o bucatica de cabanos in fiecare floare am pus in tava si am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Si fiindca am si mofturosi cand e vorba de ficat am calit un morcov la care am adaugat putin bulion si am taiat cateve bucati de cascaval. Am pus in mijlocul catorva flori un pic de morcov si o bbucata doua de cascaval apoi am pus si bucata de cabanos si la fel ca si cele cu ficat am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu ficat si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde