Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cui nu ii place sa rontaie ceva cand sta acasa? Asa am patit si eu in week end...as fi rontait ceva ...dar ce ? parca vreoiam ceva dulce ...dar sa rontaie...
Mi-am amintit ca am vazut la un moment dat o reteta de floricele dulci ...cu caramel...si asta am facut...de 2 ori in aceeasi zi ....ca deh... nu ne-au ajuns :))
Am introdus punga in cuptorul cu microunde si intre timp am pus zaharul intr=o cratita sa se caramelizeze. Cand a devenit auriu, pumen untul si amestecam bine sa se omogenizeze.Intre timp avem grija sa scoatem floricele gata facute (stau max 3 min in cuptor).Oprim focul la caramel si rasturnam floricele - amestecam bine bine ca sa se lipeasca cat mai bine caramelul de floricele.
Le rasturnam pe o foaie de hartie ce copt si incepem sa dezlipim floricele - ele initial raman ghemotoace.
Dupa ce s-au separat se mananca cu pofta!
Credeti-ma! dispar intr-o clipa!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult