Focaccia cu carne si rosii cherry

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 2136 vizualizari

 

Ca nu se poate una singura cand focaccia permite ataaata libertate si creativitate :P

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 1 praf de sare
  • 12,5 gr drojdie
  • 30 ml ulei de masline
  • 100 ml apa calduta
  • 50 gr malai
  • 100 gr carnat
  • 7 rosii cherry
  • frunze de busuioc maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu carne si rosii cherry:

Pregatirea aluatului este aceeasi cu cea de la Focaccia cu ceapa si masline.

Dupa ce intindem aluatul in forma, il presaram cu malai si de la o distanta de 30 cm umezim malaiul cu un spray. Lasam la caldura inca 15 min.

Intre timp, feliem carnatul si rosiile.

Aranjam/aruncam aiurea :) rosiile si carnatul si apoi garnisim cu frunzele de busuioc maruntite.

Tinem la cuptor cca 30 min, la 180C.

 

RETETA IN IMAGINI

Focaccia cu carne si rosii cherry-0
Focaccia cu carne si rosii cherry-1
Focaccia cu carne si rosii cherry-2
Focaccia cu carne si rosii cherry-3

COMENTARII (18)

Lau

Lau 1

02.07.2011, 09:24

o felie si eu

adry88

adry88 1

02.07.2011, 14:28

mamaieelena

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:06

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01