Focaccia cu usturoi si rozmarin

de RoXx in Piine, 20 Mai 2014 | 4743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr. faina
  • 250 ml. apa calduta
  • 40 gr. drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr. rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu usturoi si rozmarin:

Se formeaza o maia din drojdie, putin din apa calduta, zahar si sare. Se pune peste restul de faina, se pune si restul de apa si se framanta. Peste, se pun 1-2 linguri ulei de masline si se mai framanta putin. Se lasa la dospit 1 ora in castronul in care s-a framantat si se acopera cu un prosop. Dupa ce a trecut 1 ora, se pune intr-o tava pe hartie de copt si se intinde. Se pune deasupra ulei de masline, sare de mare, usturoiul taiat bucatele si rozmarinul.

Se mai lasa in tava la dospit inca 1 ora, dupa care se introduce la cuptor pentru 15-20 de minute la foc mediu.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

anca_rm 1

21.05.2014, 08:15

RoXx 1

21.05.2014, 10:28

multumesc

Corinuta 1

21.05.2014, 13:10

Ce aromata si buna cred c-a fost!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine in vas de yena