Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 2358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvis:
  • 1 focaccia
  • 300 grame steak
  • sare/piper/cimbru
  • 2 ardei copti
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lingura otet balsamic
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 3 lingurite hrean conservat
  • 75 grame rucola
  • Pentru salata:
  • 200 grame sfecla rosie fiarta
  • 1 lingura otet balsamic
  • sucul de la 1/3 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 30 grame branza feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta:

Se da sfacla pe razatoarea mare si se amesteca cu sare, piper, otetul balsamic, sucul de lamaie si uleiul, apoi se adauga patrunjelul tocat si branza feta si se amesteca pentru omogenizare. 

Se presara sare, piper si cimbru pe bucata de steak si se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute, intorcand-o des de pe o parte pe cealalata. 

Se incalzeste foccacia in cuptor.

Se toaca ardeii copti si se amesteca cu patrunjelul, sare, piper, otet balsamic si uleiul de masline. Se aseaza bucata de steak deasupra si se lasa sa se odihneasca cateva minute.

Se taie focaccia longitudinal, se stropeste cu putin ulei de masline, se unge una din jumatati cu hrean si se aseaza rucola deasupra. 

Se acopera steak-ul cu mixul de ardei copti, se feliaza, se aseaza pe focaccia, iar desupra se toarna restul de mix de ardei copti, impreuna cu sucul rezultat. 

Se consuma imediat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu prune -Jamie Oliver