Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 27 Noi 2015 | 384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvis:
  • 1 focaccia
  • 300 grame steak
  • sare/piper/cimbru
  • 2 ardei copti
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lingura otet balsamic
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 3 lingurite hrean conservat
  • 75 grame rucola
  • Pentru salata:
  • 200 grame sfecla rosie fiarta
  • 1 lingura otet balsamic
  • sucul de la 1/3 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 30 grame branza feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta cu Steak si salata de sfecta rosie cu branza Feta:

Se da sfacla pe razatoarea mare si se amesteca cu sare, piper, otetul balsamic, sucul de lamaie si uleiul, apoi se adauga patrunjelul tocat si branza feta si se amesteca pentru omogenizare. 

Se presara sare, piper si cimbru pe bucata de steak si se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute, intorcand-o des de pe o parte pe cealalata. 

Se incalzeste foccacia in cuptor.

Se toaca ardeii copti si se amesteca cu patrunjelul, sare, piper, otet balsamic si uleiul de masline. Se aseaza bucata de steak deasupra si se lasa sa se odihneasca cateva minute.

Se taie focaccia longitudinal, se stropeste cu putin ulei de masline, se unge una din jumatati cu hrean si se aseaza rucola deasupra. 

Se acopera steak-ul cu mixul de ardei copti, se feliaza, se aseaza pe focaccia, iar desupra se toarna restul de mix de ardei copti, impreuna cu sucul rezultat. 

Se consuma imediat. 

 

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

27.11.2015, 21:54

Cat de apetisantaaaaa

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:15

Gicuta69

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!