Foi cu bicarbonat de amoniu(saligar) si crema de ciocolata

de babi5 in Prajituri, 16 Noi 2013 | 28672 vizualizari

COMENTARII (25)

Tabita _ 1

16.11.2013, 15:33

RoXx 1

16.11.2013, 15:38

Alexandra Burz 1

16.11.2013, 15:40

frumos si delicios

Krystyan Trendy 1

16.11.2013, 15:43

o bunatate

deyutzky 1

16.11.2013, 15:43

Constelatialeu 1

16.11.2013, 15:44

Ela68 1

16.11.2013, 15:57

cred ca e tare fregeda

Lavinia 1

16.11.2013, 15:58

ce imi plac prajiturile astea

MotanLaOale 1

16.11.2013, 22:27

Dana_Retetegg 1

17.11.2013, 00:26

Rocsi 1

17.11.2013, 10:59

Cat de buna!

babi5 1

17.11.2013, 11:36

MotanLaOale ,Dana_Retegg,Rocsi, multumesc nu mai am nici o bucaticade monstra macar si am facut in tava mare slava Domnului

babi5 1

17.11.2013, 11:40

TAB1TA,RoXx,Alexandra Burz,krysty,deyutzky.Constelatialeu,Ela68,Lavinia,multumesc mult

Calinnicola1997 1

17.11.2013, 14:23

YAMMY

Cris2711 1

17.11.2013, 14:23

Mala

babi5 1

17.11.2013, 16:05

Calinnicola,crisulina va pupa Mala si va multumesc

mihaelar63 1

27.01.2014, 17:43

Retete ,, vechi '' , verificate si sigure

babi5 1

27.01.2014, 18:14

pup Mihaela adevarat ma-m nacut cu aceastareteta si este de virsta meazic eu dar cinestie cu citi ani inainte a fost facuta de strabunici nostri

cristinutanicolita 1

16.12.2014, 13:00

Ce bine arata...delicioasa

babi5 1

16.12.2014, 13:15

Cristinutanicolita si foarte buna

Merisor 1

16.12.2014, 15:51

babi5 1

16.12.2014, 16:29

Merisor multumesc

MonaMimi 1

18.12.2014, 22:09

foarte buna, este prajitura copilariei mama o umplea cu branza dulce de vaci eu si acum o mai fac

babi5 1

19.12.2014, 09:22

Ma bucur mon si multumrsc

CristinaLupsa Morar 1

28.12.2018, 12:33

E si prajitura copilariei mele...doar ca mama facea pt mine,special,o portie intreaga cu crema de lamaie.
Anul acesta o fac si eu 😉
Ms pt cantitatile ingredientelir pt foi...le uitasem 😂😂😂
Un an nou fericit!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de cacao si biscuiti