Foi cu miere

de liana_geicu in Prajituri, 30 Dec 2009 | 22465 vizualizari

COMENTARII (12)

Bunica 1

31.12.2009, 08:43

Lia, sa-mi opresti si mie o bucatica. Este o prajitura delicioaaaaaaasa pe care n-am mai facut-o de foarte mult timp. Trebuia sa scrii cu litere mari ca foile sa se intinda repede, sa le atentionezi pe fete, Va spune Bunica, sa o preparati ca nu o sa va para rau.!

Teo 1

31.12.2009, 19:23

vai ,de mine ,ce prajitura aspectoasa!mai stiu ca e si buna la gust;mai stiu ca rezista mai mult timp si o poti transporta bine.

ramo_cata 1

02.01.2010, 01:23

foile cu miere sunt delicioase,am mancat in noaptea de revelion doar ca difera crema(crema de gris) prima foaie crema de gris,gem de orice fel iar crema de gris si deasupra glazura de ciocolata...o bunatate

madi_marin 1

02.01.2010, 11:24

Arata foarte bine... Acum ma apuc sa o fac si eu.

Bucataras 1

02.01.2010, 11:34

Immm, Mada, bun venit pe bucataras.ro, sa ne spui cum ti-a iesit

madi_marin 1

02.01.2010, 12:39

Multumesc. Uite...am terminat deja foile si ma apuc de crema. Dar vroiam sa va spun o metoda mai simpla de a intinde foile,fara sa ne facem probleme ca se intaresc : eu le intind direct pe fundul tavii cu sucitorul si astfel daca aluatul se mai intareste ...nu-i bai, ca tava e fierbinte dupa prima foaie coapta si e foarte usor de intins urmatoarea. Plus ca poti sa montezi praji direct in tava respectiva....avand aceeasi marime....

madi_marin 1

05.01.2010, 17:21

am facut prajitura si am si mancat+o. o sa postez si eu reteta....cu o altfel de crema decat cea de mai sus

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 08:13

ce bn arata

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:08

delicioasa

tanyapatap 1

11.11.2013, 20:27

diaconta 1

27.09.2015, 22:17

La multi ani!!!!

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty