Foi de napolitana cu crema de caramel si nuca

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 30 Iul 2010 | 16872 vizualizari

COMENTARII (23)

ela 1

30.07.2010, 18:58

ela 1

30.07.2010, 18:59

preferatele mele

Rocsi 1

30.07.2010, 19:03

sunt tare bunee

epurasha2bb 1

30.07.2010, 19:06

si mie imi plac mult, am si eu reteta , bine ca miai amintit sa o poestez!

madi_marin 1

30.07.2010, 19:34

si mie imi place prajiturica asta foarte mult....

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 20:47

cat de buna este, imi place tare mult................5 furcu............

Laly 1

30.07.2010, 21:34

Danuta arunca-mi si mie una,las geamul deschis

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 21:53

fetelor, multumesc, va servesc pe toate , intr-adevar e tare buna, eu nu ma pot oprii cand ma apuc de ea

Miha 1

30.07.2010, 21:59

Buna buna!

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 22:00

ms miha

Teo 1

30.07.2010, 22:43

Pusika, stii de ce imi place? nu se coace,e tare sspornica si are caramel ; eu o fac des, niciodata nu-mi lipsesc foile de napolitana din casa ;

Corinuta 1

30.07.2010, 22:58

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:14

teo si mie imi place ca nu se coace, e buna tare, :* corina, multumesc

nadina73 1

30.07.2010, 23:17

danuta e buna ideie ,chiar am foi de napolitate si nu stiam ce sa fac cu ele,am o retat dar cu o foaie de napolitata si restu cu blat..............ma rog, dar chiar e buna idei taimi surade

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:18

stiu reteta ta nadina, e f buna si aia, ins asta e mai rapida

nadina73 1

30.07.2010, 23:19

danuta eu nu am facut ,am o retata dar nu am facut-o pe cand asta chiar ma incanta e fara cuptor

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:21

poti inlocuii nucile cu alune

nadina73 1

30.07.2010, 23:33

ok danuta e bine de retinut

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:34

nadina73 1

30.07.2010, 23:34

ce face andutu cum e danuta?

CEOFIOFI 1

30.07.2010, 23:38

cred ca e tare gustoasa si usor de facut--am sa o incerc negresit

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:50

nadina, acum doarme, e mai binisor, sper sa scapam repejor si sa ne revenim

Dana Cristea - pusikmea 1

30.07.2010, 23:51

ceofiofi, sa incerci , nu o sa-ti para rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si nuca