Foi de placinta umplute

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2014 | 6059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • 500 gr de carne tocata
  • 2 cepe
  • 100 gr cascaval
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de placinta umplute:

Mai intai calim carnea tocata sarata si piperata, ceapa o taiem cubulete si o calim impreuna cu carnea

.Intindem cate 2 foi de placinta, in mijlocul lor punem cu lingura carne si ceapa calita, peste punem bucatele de cascaval. Rulam foaia, capetele le rasucim sub foaie. Asa procedam cu fiecare foaie, la sfarsit le ungem cu ou batut si le punem in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt, le lasam pana se rumenesc foile de placinta.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de placinta umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne