Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

de CameliaR in Paste, 16 Oct 2015 | 3456 vizualizari

 

De la Gordon Ramsay am luat aceasta reteta.Ca de obicei am mai facut mici schimbari la reteta. Am adaugat si bacon. Aceste paste sunt foarte delicioase si satioase.

 

INGREDIENTE

  • 5 foi lasagne
  • 250 g ciuperci
  • bacon
  • 1 praz
  • 3 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 cub concentrat de pui( eu l-am folosit ca fond de pui)
  • 200 g smantana
  • ulei de masline
  • sare
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon:

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi tocat feliute subtiri.Taiem prazul pe jumatate(la fel ca in poze)iar apoi il taiem in cubulete potrivite.Il punem in tigaie peste celalalte ingrediente.Amestecam si lasam pana se inmoaie ciupercile,usturoiul si prazul.Adaugam fondul de pui in tigaie pe care l-am preparat astfel:am fiert 200 ml apa si apoi am dizolvat concentratul de pui.Lasam aproximatix 20-25 minute pana scade.Separat punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Intre timp taiem 4 felii de paine si le stropim cu ulei de masline.Curatam cei 2 catei de usturoi si frecam cu ei feliile de paine.Punem feliile de paine in tigaia incinsa.Lasam pana se rumeneste. Separat rumenim baconul intr-o tigaie fara sa mai punem ulei.Dupa ce au trecut cele 25 de minute punem smantana si un praf de oregano in tigaie,amestecam iar apoi luam de pe foc.Asezam foile de lasagna in tigaie si le lasam aproximativ 2 minute.Servim cu paine prajita.Sunt absolut delicioase.

TIPS-URI

1

Folositi ciuperci proaspete.Sunt mai gustoase decat cele la borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci