Foietaj cu bacon şi caşcaval

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 4515 vizualizari

 

Foarte potrivite pentru un aperitiv,mic dejun ori doar pentru o ronţăială.Se pregătesc foarte uşor şi dispar repejor din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj (400 g)
  • 12 felii bacon(prosciutto)
  • 50 g cascaval
  • Un ou pentru uns
  • Seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon şi caşcaval:

Aluatul de foietaj l-am lasat sa se dezghete.

Am razuit deasupra cascaval.

Am pus feliile de bacon(eu am avut prosciutto,dar baconul ar fi fost mai potrivit) deasupra si am taiat fâşii lungi aluatul,apoi am rasucit fâşiile ,dupa cum se vede în poza.

Am pus o hârtie de copt într-o tava,am asezat foietajul si apoi le-am pus la frigider.

Le-am lasat pâna a doua zi,pentru ca le-am pregatit la micul dejun,dar e suficient daca sunt lasate o ora la rece.

Le-am scos de la frigider,le-am uns cu ou batut,am presarat semninte de susan si le-am pus la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute.

Se pot servi atât calde cât si reci.

Pofta buna!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foietaj cu bacon şi caşcaval 281810
retete culinare - Foietaj cu bacon şi caşcaval 281811
retete culinare - Foietaj cu bacon şi caşcaval 281812
retete culinare - Foietaj cu bacon şi caşcaval 281813
retete culinare - Foietaj cu bacon şi caşcaval 281814

COMENTARII (28)

diaconta 1

05.12.2013, 08:42

paty,asa este

diaconta 1

05.12.2013, 08:42

Claudia),multumesc

Madelline 1

12.02.2014, 00:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55