Foietaj cu branza sarata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 5 Sep 2014 | 2153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat pentru foietaj
  • 200 gr branza sarata
  • hartie de copt
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza sarata:

Foaia de foietaj am lasat-o sa se dezghete,am taiat-o in patratele pe care le-am umplut cu branza,am unit capetele si le-am asezat in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt ,dupa ce le-am uns cu ou batut,10 minute la foc potrivit.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340299
retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340300
retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340301
retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340302
retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340303
retete culinare - Foietaj cu branza sarata 340304

COMENTARII (14)

Rocsi 1

05.09.2014, 20:04

reisnaor_2006 1

05.09.2014, 21:36

va multumesc

babi5 1

08.09.2014, 09:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L