Foietaj cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 8226 vizualizari

 

A inceput din nou scoala, deci copiilor le trebuie ceva de pachet dimineata ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 foaie de aluat foietaj
  • cascaval cca 20gr
  • branza telemea cca 20 gr
  • 1 ou
  • seminte de in
  • un praf de boia iute
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si cascaval:

Aluatul trebuie sa fie complet dezghetat.

Se portioneaza ca in fotografia prezentata, la mijloc asezam cascaval de marimea unui deget iar pe margini branza telemea pentru a evita curgerea acestuia in tava in timpul coacerii.

Deasupra le ungem cu ou batut si presaram putina boia iute si seminte de in.

Le dam la cuptor pentru cca 20 min. la 200 grade.

Le scoatem cand sunt aurii.

Se pot servi atat fierbinti, cat si a doua zi la pachet. :)

 

 

TIPS-URI

1

Cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac