Foietaj cu carnati de bere

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2016 | 3533 vizualizari

 

Le pregatesc cand am musafiri si se fac destul de repede si sunt si bune.

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj de 400 g
  • cateva linguri de mustar
  • carnati de bere
  • susan
  • un ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carnati de bere:

Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati.

Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si se pune in mijloc un carnat de bere.

Se ruleaza se fac cateva taieturi cu un cutit si se ung cu un ou batut si se presara cu susan.

Se baga la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute.

Se servesc cat inca sunt calde.

TIPS-URI

1

Se pot folosi crewursti in loc de carnati de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

miki_a 1

28.01.2016, 11:32

O idee foarte buna! Felicitari Aletta!

mirela0911 1

28.01.2016, 19:07

Buni de rontait!

Aletta 1

29.01.2016, 09:48

va multumesc !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Shaorma