Foietaj cu dulceata si nuca

de delia64 in Prajituri, 5 Mar 2014 | 1487 vizualizari

 

Cand vreau sa fac ceva dulce si rapid apelez la foietajul congelat .
Este acel ceva dulce si bun .

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj din comert .
  • dulceata de prune .
  • samburi de nuca
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata si nuca:

Lasam foietajul la temperatura camerei pana se dezgheata .

Cu un cutit incalzit in apa fierbinte taiem patrate   foietajul  de marimea dorita .

Amestecam dulceata de prune cu samburi de nuca .

Punem pe fiecare patratel  o lingurita de dulceata  si impaturim .

Asezam prajiturelele intr-o tava si introducem in cuptorul incalzit la temperatura de 180 grade  C .

Cand sunt bine rumenite prajiturelele le scoatem din cuptor , le lasam putin la racit si le pudram cu zahar pudra . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se pote folosi rahat pentru umplutura .

2

Este bun foietajul si cu umplutura de nuca macinata si dulceata de caisa sau maciese .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301759
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301760
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301762
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301763
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301765
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301766
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301769
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301771
retete culinare - Foietaj cu dulceata  si nuca 301772

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

06.03.2014, 02:14

Place !!! Interesant si de retinut incalzirea cutitului

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:36

delia64 1

20.06.2014, 12:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18