Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un dulce rapid, aromat si usor de facut.
Lasam aluatul sa se decongeleze treptat.
Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.
Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.
Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.
Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.
Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit.
Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.
1
Puteti adauga in frisca orice arome doriti
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult