Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

de - Andreea - in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 3721 vizualizari

 

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si servit !
P.S. ... Habar nu am de ce este acea culoare movie, o fi de la Oreo, o fi de la lumina aparatului...prea putin conteaza :D 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj dreptunghiular
  • 4 linguri Nutella
  • 8 biscuiti Oreo
  • 50 gr caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu Nutella, Oreo si caju:

Scoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem foietajul pe masa de lucru. 

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale. 

Luam prima jumatate si intindem pe intreaga suprafata doua linguri cu Nutella,4 biscuiti Oreo maruntiti si 25 gr caju, la fel, maruntite. 

Rulam aluatul cu grija iar extremitatile le prasam usor cu ajutorul unei furculite,pentru a se lipi bine . 

Procedam astfel si cu cealalta jumatate de aluat. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam cele doua foietaje. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15 minute. 

Cand sunt gata,le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca dupa care feliem dupa plac. 

Sunt si mai bune lasate pentru ziua urmatoare ! 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alt tip de crema preferat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu Nutella, Oreo si caju" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasca