Foietaj cu rahat

de stefy_a in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj
  • rahat
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

- se lasa la dezghetat pachetul de foietaj
- se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul
- cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2 bucatele de rahat, diferit colorat, pe fiecare patrat de foietaj pentru a iesi mai colorate)

- se ruleaza fiecare patratel, dand forma cornuletului

- am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat cornuletele

- am dat tava la cuptor, la temperatura potrivita pana ce s-au rumenit atat cat am dorit - la sfarsit se pudreaza cu zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foietaj cu rahat 451002
retete culinare - Foietaj cu rahat 451003
retete culinare - Foietaj cu rahat 451004

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

18.07.2016, 08:37

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S