Foietaj cu ricotta si mozzarella

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2010 | 9634 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 21:27

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 21:33

si eu mai degraba cumpar decat sa fac...............

Rocsi 1

16.09.2010, 21:34

bune bune

Ina 1

16.09.2010, 21:49

foarte frumos arata!

Bunica 1

16.09.2010, 21:55

Wow, wow ce rumenite sunt! Si buneeeee!

ela 1

16.09.2010, 22:21

tot ce e cu aluat de foietaj e tare bun.... chiar ca nu merita sa pierzi timpul facand aluatul

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 22:24

hahaha.....uite ca nici Ela nu face aluat de foietaj

Teo 1

16.09.2010, 22:49

numai mie mi se pare ca mestec rumegus, cand mananc foietaj !

La Ancuta 1

16.09.2010, 22:57

nadina73 1

16.09.2010, 23:22

super si eu le cumpar foetajelesuper bune sant vreau

adasev12 1

17.09.2010, 13:01

va servesc cu palcere fetelor...mai am si cu mar...

adasev12 1

17.09.2010, 13:01

totusi, ma bate gandul sa incerc si eu sa fac o portie de aluat...nu de alta, da-s curioasa cum imi iese...ca astea cumparate is bune rau...

maria_claudia 1

17.09.2010, 17:10

Bunica 1

17.09.2010, 20:26

adasev12, daca vrei sa faci aluatul de foietajul ai grija cum il impachetezi! trebuie uns cu untura si impachetat de fiecare data in acelasi fel . E putin mai complicat,. dar merita.Am eu postat la saleuri

adasev12 1

18.09.2010, 00:02

multumesc Buni...dar e obligatoriu untura? nu de alta, dar eu n-am...
si nici nu ma incanta...nu s epaote substitui cu altceva?

Bunica 1

18.09.2010, 09:41

adsev12, incearca si cu unt, dar sa fie bine scurs

adasev12 1

18.09.2010, 10:45

mersi Buni...

Corinuta 1

19.09.2010, 18:18

ce combinatie!trebuie incercat

adasev12 1

02.10.2010, 12:15

merita Cori...

DIANA B 1

18.08.2011, 12:38

Pfffffffffffffffffffffffffffffff , ce bune-ar fi la ora astaaaaaaaaaaaa ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mozzarella pane.