Foietaj cu salam uscat

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Sep 2013 | 3341 vizualizari

 

Nu e o reteta prea elaborata insa e de efect mai ales cand avem invitati !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 20 felii subtiri de salam uscat
  • 50 gr parmezan
  • 1 ou ( optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu salam uscat:

Foietajul il scoatem de la frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Il intindem si il impartim in doua parti egale.

Pe una din parti asezam feliile de salam lasand putin spatiu intre ele.Presaram parmezan.

Asezam cealalta parte de foietaj peste salam si intindem putin cu sucitorul.Taiem cu ajutorul unui cutit bine ascutit atitea patrate cate felii de salam am pus.

Incalzim cuptorul la 200 grade si punem foietajele pana se rumenesc frumos.

Optional inainte de a fi introduse la cuptor pot fi unse cu ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Rocsi 1

22.09.2013, 14:55

De mult nu am mai facut ceva cu foietaj desi imi place mult

Corinuta 1

22.09.2013, 15:05

Cred ca op sa incerc si eu!

Krystyan Trendy 1

23.10.2013, 18:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive amuzante pentru copii