Foietaj-spirala

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 4535 vizualizari

 

Poate mult mai bune cu un foietaj facut in casa insa cand vrei ceva rapid duminica asta este o idee super !!! Sunt foarte bune si de efect !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 24 felii salam de vara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj-spirala:

Foietajul il scoatem din timp pentru a ajunge la temperatura camerei.

Intindem foaia de foietaj si asezam pe lung in patru randuri feliile de lasam.

Taiem randurile pe lung pentru a avea patru coloane.

Rulam fiecare coloana si apoi o taiem felii sibtiri cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

Asezam spiralele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 200 grade pana ce se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj-spirala" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu salam si ketchup