Foitaj cu crenvursti

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 2945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 crenvursti cu cascaval
  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 1 ou
  • mac / susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foitaj cu crenvursti:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Crenvurstii se taie in 4 .

Jumatatea de foaie se taie in 20 de fasii potrivite pe latime ( o fasie pentru fiecare bucatica de crenvursti).

Se ia bucatica de crenvursti si se infasoara intr+o fasie de aluat, cu grija sa se acopere si capetele.

Ruloutele obtinute se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut, apoi se presara cu mac sau susan. Se coc la foc potrivit spre mare .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Foitaj cu crenvursti 18632
retete culinare - Foitaj cu crenvursti 18633
retete culinare - Foitaj cu crenvursti 18634
retete culinare - Foitaj cu crenvursti 18635

COMENTARII (17)

madi_marin 1

24.01.2012, 17:19

Mihaela...ma bucur ca iti plac... eu nu prea ma impac cu aluatul asta foitat....nu stiu de ce.....dar nu prea creste cum trebuie....

Mihaela11_jo 1

30.01.2012, 12:07

Draga Madi,
La noi se gaseste aluat de foietaj sub forma de patratele 10/10 cm , deci mai usor de lucrat cu el;am cumparat de mai multe proveniente si cel mai bun mi s-a parut cel produs in Arabia Saudita; ai dreptate nu intotdeauna creste cum ai vrea
Mi-a iesit super reteta ta; daca am timp dupa-amiaza o voi posta; multumesc pentru reteta.

madi_marin 1

30.01.2012, 18:54

Mihaela...ma bucur ca au iesit bine si ca ti-au placut... si la noi se gaseste aluat si sub forma de patrate....dar nu cine stie ce calitate...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: