Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Sylvia in Pui, 18 Feb 2014 | 6546 vizualizari
Sylvia 1
asa cum v-am promis o sa incep o serie in care sa va vorbesc de fondurisi se baze de sosuri iar mai apoi despre cateva sosuri simple, sper sa gasiti utile aceste retete
Satisfyyourcravings 1
Chiar aveam nevoie de un ghid! Super!
Mitinita 1
tot timpul fac si eu si o congelez. De cuisoare nu stiam
cuisoarele si buchetul garni fac diferenta intre fond si supa de pui, dau acel gust putin diferit
Constelatialeu 1
Chestii profii dar foarte interesante ! Multam Silvia pentru reteta..
Ela68 1
nu stiam ca se pune in apa fierbinte, interesant
marianascarlat 1
Foarte interesant!
Florentina_Cristina 1
MotanLaOale 1
Alina26 1
mena29 1
De retinut!
Pushaa 1
Lau 1
Bunica 1
De trecut repede la favorite!
Merisor 1
Super!
_Alina_ 1
Instant la favorite.
Bya Ralu 1
super
laura_n 1
o idee excelenta!
Rocsi 1
Este super.
tiby 1
Dea_Dea 1
Super
MOKUSKA 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
de laura_n 7
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
pe 22.04 la 18:06
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Rocsi
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!