Fondant

de Bunica in Prajituri, 2 Feb 2010 | 15911 vizualizari

COMENTARII (14)

Brindusa 1

02.02.2010, 23:21

Multumesc

Teo 1

03.02.2010, 21:29

fondant?ne stricam dantura;

liana_geicu 1

03.02.2010, 22:41

Teo, nu fi carcotasa, ca este foarte bun, mie imi placeau fff mult bomboanele pe care le mancam cand eram la gradinita din fondant, ce as mai manca si acum!

Teo 1

03.02.2010, 22:45

cu acest fondant eu as imbraca o prajitura!

Miha 1

03.02.2010, 22:59

Neaparat cu facaletul? La masina de paine nu-i bun sa-l framant?

cccris 1

05.02.2010, 18:17

Merge si la masina de paine, eu am framintat toate timpeniile la ea. O sa va pun si eu alta reteta de fondat. Simpla.

mandalac 1

18.02.2010, 18:53

sunt prima data aici pe sait si am o intrebare . cine stie ce se poate pregati din nuca ( poate salam de nuca ) si daca se poate vre-o receta .multumesc.

cccris 1

18.02.2010, 22:56

Nuca caramelizata si o pui in prajituri, torturi...

diana_k 1

21.02.2010, 13:56

Miha din ce am mai citit eu prin carti de bucate se freaca cu o lingura de lemn pana se albeste.. poate ar merge cu mizerul sau la robot......

nadina73 1

11.03.2010, 10:57

interesant

Julie 1

04.05.2010, 08:18

Chiar e interesant! Eu nu am facut niciodata dar o sa incerc.

mena29 1

26.05.2010, 22:35

nadina73 1

28.05.2010, 00:51

bunica nimic nou,ne ti la regim .............asta da dieta

Rodie 1

09.10.2010, 15:41

se prepara foarte rapid, multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Ferrero Rocher