Fornetti cu gogosari

de mariaana in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2011 | 5050 vizualizari

 

Bune bune

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 gogosar
  • felii de branza (eu a folosit din aceea pentru sandwich-uri)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fornetti cu gogosari:

Se taie aluatul in patratele si se pune branza deasupra. Gogosarul l-am dat pe razatoare si am umplut foile. Le-am impachetat in diferite modele si le-am pus la cuptor.

 

TIPS-URI

1

bune atat calde cat si reci

RETETA IN IMAGINI

Fornetti cu gogosari-0
Fornetti cu gogosari-1
Fornetti cu gogosari-2
Fornetti cu gogosari-3

COMENTARII (7)

adry88

adry88 1

20.08.2011, 10:31

bune

mariaana

mariaana 1

20.08.2011, 10:47

am pastrat 2 bucati anamaria7

jolygina

jolygina 1

30.08.2011, 21:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!