Frappe cu zmeura si capsuni

de Oana in Cocktail, 20 Aug 2011 | 3248 vizualizari

 

Racoritor si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri cu capsuni
  • 2 linguri cu zmeura
  • 2 linguri cu varf inghetata de fructe de padure
  • 150 ml lapte rece
  • sirop de ciocolata nesquick
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe cu zmeura si capsuni:

In vasul de blender se mixeaza fructele (spalate si curse bine) cu inghetata si laptele. Se pregatesc 2 pahare, se toarna sirop de ciocolata de un deget si apoi frappe-ul de fructe. Se garniseste cu o frunza de menta si fructe.

Iamiiiii!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frappe cu zmeura si capsuni 121400
retete culinare - Frappe cu zmeura si capsuni 121401
retete culinare - Frappe cu zmeura si capsuni 121402
retete culinare - Frappe cu zmeura si capsuni 121403

COMENTARII (16)

alinutzika 1

21.08.2011, 23:41

Si eu vreau!

Oana 1

22.08.2011, 10:35

Azi cred ca facem cu afine Cine vrea?

Rocsi 1

22.08.2011, 10:59

eu sigur

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D