Frappe mentolat

de Rocsi in Bauturi, 14 Iun 2010 | 3229 vizualizari

 

Sincer e prima data cand fac frappe cu menta si mi-a placut enor...e foarte foarte racoritor...asa ca cine doreste il poftesc la un pahar...

 

INGREDIENTE

  • 1 plic frappe
  • un pahar apa
  • 1 lingurita lichior de menta
  • 3-4 cuburi de gheata
  • 3 frunze de menta verde(eu nu am avut verde si am pus uscata)
  • jumatate lingurita de zahar(am pus ca mi se pare tare si frappeul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe mentolat:

Intr-un pahar se pune plicul de frappe si zaharul. Se amesteca bine,apoi peste se pune apa plata . Se invarte pana ce zaharul se topeste.

Menta se zdrobeste marunt si se pune in pahar. Se mai adauga lichiorul de menta si cuburile de gheata.

se invarte pana se amesteca toate aromele apoi serviti si va racoriti.

 

TIPS-URI

1

daca doriti il puteti strecura ,eu am lasat asa k mi-a placut cum iesi si cum se vedea menta maruntita pe deasupra.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Frappe mentolat 37224
retete culinare - Frappe mentolat 37225
retete culinare - Frappe mentolat 37226
retete culinare - Frappe mentolat 38030
retete culinare - Frappe mentolat 38031
retete culinare - Frappe mentolat 38032

COMENTARII (21)

deyutzky 1

13.03.2011, 19:44

este foarte bun cu menta pt zilele calduroase eu mai beau de la jacobs...frappe cu menta

cismaru_nicoleta 1

13.03.2011, 19:48

immm.....cred ca e divin....imi place mult menta in orice cobinatie

Rocsi 1

13.03.2011, 20:27

multumesc fetelor..eu fac acasa cu menta ,ori cu sirop ori cu frunze pisate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S