French toast altfel

de aziz in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2011 | 2883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 felii paine(eu am pus piine de casa intermediara,iar nr depinde in ce tava veti hotari sa faceti)
  • o mina de rosii cherry
  • 6 felii cascaval sau mozzarela sau orice brinza va place
  • ciuperci din cutie sau proaspete
  • 2-3 oua
  • un pahar lapte rece
  • sos pt pizza sau ketchup
  • sare piper
  • oregano
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast altfel:

Batem ouale cu sarea si piperul, adaugam laptele si oregano. Taiem rosiile in doua.

Inmuiem feliile de piine in ou si le asezam in tava unsa bine cu unt. Asezam feliile de cascaval sau orice alfel de branza, rosiile si ciupercutele. Dam la cuptor pina se coace piinea si se rumeneste frumos deasupra cam 20-25 minute la 200 grade.

Se serveste cu salata de rucola sau baby salat mix.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - French toast altfel 101035
retete culinare - French toast altfel 101036
retete culinare - French toast altfel 101037
retete culinare - French toast altfel 101038
retete culinare - French toast altfel 101039
retete culinare - French toast altfel 101043
retete culinare - French toast altfel 101044
retete culinare - French toast altfel 101045

COMENTARII (33)

aziz 1

03.06.2011, 18:33

miha,vecinico

aziz 1

03.06.2011, 18:33

Sidy

aziz 1

03.06.2011, 18:34

eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55