French toast cu crema de branza si nectarine

de katty in Sandvisuri, 30 Oct 2014 | 827 vizualizari

 

Este ideal pentru un mic dejun de weekend .

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine toast
  • 100 gr crema de branza
  • 3 oua
  • zahar pudra pentru decor
  • un praf de sare
  • 2 nectarine sau alte fructe la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu crema de branza si nectarine:

Batem ouale bine cu un praf de sare .

Tapetam o tava cu hartie de copt .

Inmuiem pe rand 4 felii de paine in ou pe o singura parte si le asezam pe hartia de copt cu partea unsa in jos .Le ungem cu crema de branza .

Trecem si restul feliilor prin ou si le asezam cu  partea unsa l in sus .

Turnam restul de ou in tava peste felii .Dam tava la cuptorul preincalzit pana feliile se rumenesc .

Scoatem tava si taiem fiecare felie pe jumatate .Presaram putin zahar pudra deasupra .

Taiem nectarinele felii si decoram .

 

RETETA IN IMAGINI

French toast cu crema de branza si nectarine-0
French toast cu crema de branza si nectarine-1

COMENTARII (5)

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 16:50

Rocsi

Rocsi 1

30.10.2014, 21:23

Super!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01