Frigănele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 7614 vizualizari

 

Sunt atât de simplu de făcut şi atât de buneee...... Mie îmi plac si dulci şi sărate, şi calde şi reci.....

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de pâine
  • 2 oua
  • 1 ceşcută cu lapte
  • 2 linguri cu telemea rasă
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigănele:

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu brânza rasă.

Feliile de pâine se trec rapid prin lapte pe ambele feţe, apoi se dau prin amestecul de ou cu brânză. Se pun la prăjit în ulei încins.

Se servesc şi calde şi reci cu zahăr, cu smantănă sau brânză rasă deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigănele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Pasiune pentru bucatarie 1

01.09.2011, 11:45

copilarie,coplarie,dulce copilarie minunate si multe amintiri

mamaieelena 1

12.09.2011, 17:13

madi_marin 1

12.09.2011, 18:05

fetele.....multumesc.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu crenvusti