Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ce poate fi mai bun decat un desert rapid si delicios?Merita incercata reteta asta , va asigur :)
Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel.
Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei.
Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm.
Se ia fiecare felie de paine, se inmoaie in amestecul de lapte..se da prin fulgii de porumb si se pune la foc intr-o tigaie cu putin unt..
Se lasa la foc mic pana se rumeneste usor.
Se serveste cu miere, sirop de zahar si pudrate cu zahar :)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult