Friganele crocante

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Aug 2013 | 4475 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un desert rapid si delicios?Merita incercata reteta asta , va asigur :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 500 ml lapte
  • 3 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1ou
  • putina sare
  • jumatate de lingurita de scortisoara
  • fulgi de porumb
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele crocante:

Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel.

Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei.

Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm.

Se ia fiecare felie de paine, se inmoaie in amestecul de lapte..se da prin fulgii de porumb si se pune la foc intr-o tigaie cu putin unt..

Se lasa la foc mic pana se rumeneste usor.

Se serveste cu miere, sirop de zahar si pudrate cu zahar :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele crocante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovăz și curmale