Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Noua mea pasiune pentru creierul de porc si friganele s-a materializat de curand intr-un mic dejun consistent si delicios.
Tinem creierul in apa rece pentru cel putin o ora. Il curatam de pielite si il punem la fiert in apa cu putina sare.Scurgem creierul, il lasam sa se racoreasca si il pasam bine cu o furculita.Adaugam sare, piper si patrunjel si omogenizam. Intindem pasta pe jumatate dintre felii si acoperim cu cate o a doua felie de paine. Batem ouale intr-o farfurie cu putina sare, piper si patrunjel. Trecem feliile de paine prin ou si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Presaram deasupra susan si stropim cu putin ulei. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Servim friganelele calde cu rosii proaspete.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult