Friganele din pasca si cozonac

de Lau in Dulciuri, 20 Apr 2012 | 3013 vizualizari

 

m-am inspirat de la mitinita(eu am dublat ingredientele)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • zahar vanilat
  • esenta de migdale
  • felii de cozonac
  • felii de pasca(doar coca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele din pasca si cozonac:

Feliile de cozonac care mi-au ramas dupa sarbatori.

Se bat ouale bine cu laptele, zaharul vanilat si esenta.

Se inmoaie fiecare felie in ou dupa care le prajim in uleiul inchins, pe ambele parti

Le scoatem pe un servetel absorbant dupa care le pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele din pasca si cozonac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Waffe cu dulceata de afine